Betaine

Széles körben használt adalékanyag a csali hatás fokozására. A betaint régóta használják és népszerűek a horgászok adalékanyagként.


1,55 86,88  exc. VAT
3,48 6,20  /kg

Clear
- +
SKU: BETA Category: Tags: , , ,

A porított Betaine HCL természetes eredetű étvágygerjesztő. Széles körben használt adalékanyag a csali hatás fokozására.

A betaint régóta használják és népszerűek a horgászok adalékanyagként. Természetes formájában megtalálható a tengeri puhatestűekben, mikroorganizmusokban, egyes növényekben, így számos, halak táplálékul szolgáló szervezetben. A táplálék felismerésében a halak elsősorban a szaglószerveikre támaszkodnak, amelyeket a vízben oldott specifikus aminosavak, valamint a betain stimulálnak.

A betain metilforrásként szolgál, szerepet játszik a fehérje- és energiaanyagcserében, valamint pozitív hatással van a növekedésre. Ezért intenzíven nevelt halak etetésére is használják, bár ebben az esetben maximum 2‰-ig keverik a takarmányokba. A horgászcsaliknál ​​ez az arány magasabb, 1% körüli is lehet, de nem szükséges túl sokat használni. Összességében a betain adalék kívánatos a halak számára, mivel természetes táplálékukat jelenti, és ez a táplálkozási inger sokkal intenzívebben hat rájuk.

Weight N/A
Packing

, , , , , , ,

Back to top
X