Green lipped mussel (GLM) powder

Ez a világoszöld homogén por zöldajkú kagylóból készül. Jellegzetes illata van, ezért a halak számára fontos tápanyag kiegyensúlyozott forrása.

GLM folyadék


3,49 225,85  exc. VAT
45,17 69,80  /kg

Clear
- +

Ez a világoszöld homogén por zöldajkú kagylóból készül. Jellegzetes illata van, ezért a halak számára fontos tápanyag kiegyensúlyozott forrása.

A zöldajkú kagylót (Perna canalicula) legszélesebb körben Új-Zélandon tenyésztik, elsősorban az élelmiszer- és gyógyszeriparban hasznos. Ez utóbbi azon alapul, hogy a zöldajkú kagylók természetes gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaznak. A horgászok egyik kedvence lett azonban, mert fehérjetartalma mellett a halak számára szükséges vitaminok, ásványi anyagok, zsírsavak és betain kiegyensúlyozott kombinációját kínálja. Mindezt jellegzetes, enyhén intahallisztre emlékeztető illattal párosul. A termék fagyasztva szárítással és szén-dioxiddal történő őrléssel készül, 20 kg-os aromazáró műanyag csomagolásban érkezik hozzánk. Mivel a szabad levegőnek kitett por felszívja a légköri nedvességet, a fel nem használt tartalmat célszerű lezárt csomagolásban tárolni. Az adagolást illetően egyes források legfeljebb 10%-os szárazanyag-keverést javasolnak. Az angol forrásokban 5%-ot meg nem haladó értékeket találtunk, ezért ezt ajánljuk követendő iránynak.

  fehérje 74%
  zsír 6% (omega3 tartalom 25%)
  szénhidrát 24,2%
  nedvesség <5%
  betain 4,2%
  nátrium 65.000 mg/kg
  kálium 10 300 mg/kg
  magnézium 6200 mg/kg
Weight N/A
Packing

, , , , , ,

Back to top
X